TAO Pályázat 16/17

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2016/17-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 15/16

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2015/16-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 14/15

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2014/15-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 13/14

TAO Pályázat 13/14

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2013/14-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 11/12

Partnereink

Két győzelem és egy vereség

Június 10-én véget ért a Budapesti Vízilabda Bajnokság az ifjúsági és a gyermek 2003-as korosztályban. A záró fordulóban az ifjúsági csapat a várakozásoknak megfelelően kikapott a mezőny egyik legerősebb csapatától, a BVSC-től. Az ifjúsági csapat a 6. helyen végzett a bajnokságban.

A gyermek 2003-as csapatunk két szép győzelemmel fejezte be az idényt, jobbak voltak a Bókay-KSI-nél és a Danubius Poló SE-nél is. Ez a korosztályos csapat a 15. helyén végzett a bajnokságban.

Eredmények:
BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság A csoport 14. forduló
Új-Hullám – BVSC-Zugló 2-13
Rusorán Péter Gyermek 2003-as Bajnokság Rájátszás 13-18. helyért 5. forduló
Bókay-KSI – Új-Hullám SE 5-7
Új-Hullám SE – Danubius Poló SE 7-5

A játékosok a szezonban még egyszer vízbe ugranak, június 17-én a Honvéd-Érd ellen a Szívós István Gyermek 2002 Bajnokság keretein belül.