TAO Pályázat 16/17

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2016/17-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 15/16

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2015/16-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 14/15

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2014/15-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 13/14

TAO Pályázat 13/14

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2013/14-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 11/12

Partnereink

Két győzelem, egy vereség

A dorogi Új-Hullám SE vízilabdásai két győzelmet arattak és egy vereséget szenvedtek el a Budapesti Vízilabda Bajnokságban. A három mérkőzés „szélsőséges” eredményeket hozott, a két magabiztos győzelem mellett becsúszott egy nagy gólarányú vereség is. Az ifjúsági csapat jelenleg a 6., a gyermek csapat a 15. helyen áll a bajnokságban.

Eredmények:

BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság – A csoport – 9. forduló
2017. március 11. Budapest, Kőér utcai uszoda
Új-Hullám SE - Sportliget SE 16-5

Rusorán Péter Gyermek 2003 Bajnokság – Rájátszás 13-18. helyért – 2. forduló
2017. március 12. Budapest, Kőér utcai uszoda
Danubius POLO - Új-Hullám SE 7-12
Vidám Vízilovak - Új-Hullám SE 22-2