TAO Pályázat 16/17

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2016/17-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 15/16

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2015/16-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 14/15

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2014/15-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 13/14

TAO Pályázat 13/14

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2013/14-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 11/12

Partnereink

Szoros mérkőzés

Az Új-Hullám SE 2002-es korosztályos vízilabdásai szoros mérkőzésen vehettek részt a Városgazda Utánpótlás csapata ellen. Habár a mérkőzést nem mi nyertük, a különbség csak egy gól volt.

Szívós István Gyermek 2002 Bajnokság
2017. március 18. Bp., Széchy Tamás Uszoda
Rájátszás 9-16. helyért – 4. forduló

Új-Hullám SE - Városgazda Utánpótlás 5-6

Gólok: Botzheim Gregor Zalán (4), Shahin Wadi (1).

Tapasztalat

Újabb értékes tapasztalatokat szereztünk a gyermek korosztályos bajnokság színvonaláról a március 4-i fordulóban. A Ferencváros ellen nem volt esélyünk, de legalább néhány góllal jeleztük, hogy mi is a pályán vagyunk. A következő fordulóban az eddig nyeretlen ESMT ellen javíthatunk.

Eredmény:

Szívós István Gyermek 2002 Bajnokság, Rájátszás a 9-16. helyért, 2. forduló
2017. március 4. szombat, Pesterzsébeti Uszoda

FTC - Új-Hullám SE 17-4

Két győzelem, egy vereség

A dorogi Új-Hullám SE vízilabdásai két győzelmet arattak és egy vereséget szenvedtek el a Budapesti Vízilabda Bajnokságban. A három mérkőzés „szélsőséges” eredményeket hozott, a két magabiztos győzelem mellett becsúszott egy nagy gólarányú vereség is. Az ifjúsági csapat jelenleg a 6., a gyermek csapat a 15. helyen áll a bajnokságban.

Eredmények:

BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság – A csoport – 9. forduló
2017. március 11. Budapest, Kőér utcai uszoda
Új-Hullám SE - Sportliget SE 16-5

Rusorán Péter Gyermek 2003 Bajnokság – Rájátszás 13-18. helyért – 2. forduló
2017. március 12. Budapest, Kőér utcai uszoda
Danubius POLO - Új-Hullám SE 7-12
Vidám Vízilovak - Új-Hullám SE 22-2

Egy fölényes győzelem és két vereség

Két vízilabda csapatunk is vízbe szállt a hétvégén a Budapesti Vízilabda Bajnokságban. A Rusorán Péter Gyermek 2003-as bajnokságban egy fölényes győzelmet arattunk, valamint egy vereséget szenvedtünk el. A BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokságban pedig az esélyeknek megfelelően a KSI SE legyőzte a csapatunkat.

Rusorán Péter Gyermek 2003 Bajnokság – Rájátszás 13-18. helyért – 1 forduló – 2017. február 18.
Ceglédi Úszó és Vízilabdasportért – Új-Hullám SE (2-18)
Új-Hullám SE OSC VSE II. (5-16)

BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság – 8. forduló – 2017. február 18.
KSI SE – Új-Hullám SE (23-2)